We believe in integrated marketing.

Met geïntegreerde marketing-communicatie streeft Yellow naar een consistente aanpak en eenduidige merkuitstraling in gedrag, huisstijl, verbale en non-verbale communicatie.
360° marketing betekent dus dat je op een lijn zit met al je crossmediale kanalen en een consistente merkbeleving afgeeft.
 

Yellow bouwt (aan) consistente merkbeleving.

Een merk beleef je bij ieder contactmoment met de doelgroep. Hierbij komen vele merkaspecten tot uiting. Om meer rendement uit uw merk te halen is een juiste implementatie van uw merk naar communicatie en vorm zeer belangrijk.

Yellow handelt daarom vanuit het merk en de merkgedachte, niet vanuit middelen en kanalen. Hierdoor lukt het ons een consistente merkbeleving te creëren met een onafhankelijke merkvisie die we vervolgens vertalen naar de juiste middelen en kanalen.

Yellow werkt samen.

Yellow werkt met vakspecialisten waarin de merkhouder de expertise aandraagt vanuit het merk. Een ‘expert-team’-gedachte waarin, naast de communicatiespecialisten, de merkhouder (opdrachtgever) zelf ook als specialist aan tafel zit.

Met een professioneel netwerk van merkspecialisten hebben we alle nodige kennis en ervaring in huis: consulting in marketing en communicatie, merk- en marktstrategie, creatie in advertising en design, offline, online, pr en brand activation.